Veldhoven Kipproducten | Wollefoppenweg 65b, 2761 DJ Zevenhuizen | telefoon 010-4204350 | fax 010-4215144 | info@veldhovenkipproducten.nl

Dat zegt genoeg

Dat zegt genoeg is hét overkoepelende merk voor vleesproducten van morgen. Transparantie in opgroei, leefwijze en voeding staan centraal. Dat zegt genoeg is onderdeel van Veldhoven kipproducten en richt zich op een beter leven van het dier. De consument is zich meer bewust van voeding en wil weten waar het vleesproduct vandaan komt. Dagelijks zijn we bezig met verbetering van het dierenwelzijn. In de toekomst zal het aantal concepten van Dat zegt genoeg almaar toenemen. Zo dragen we bij aan een beter dierenwelzijn en spelen we in op de behoefte van de consument. Een belangrijk gegeven voor u als poelier of slager. We bieden u de keuze in een verbeterd assortiment met een meer diervriendelijke opgroei.

Bekijk de website >

Tante Door

Onze Tante Door kip is echt 100% Hollands. Tante Door beschikt de hele dag over vers water en gestrooide granen. De bemesting van de kip is 100% plantaardig met mineralen en vitaminen. Het vlees is antibiotica vrij en Tante Door krijgt geen groeibevorderaars toegediend.

Lees meer over Tante Door op datzegtgenoeg.nl >

Doerak

Doerak is een echt Hollands varken met een diervriendelijke opgroei. Doerak is dol op het fijne buitenleven bij de boer. Doerak krijgt uitgebalanceerde voeding met de nodige mineralen en vitaminen.

Lees meer over Doerak op datzegtgenoeg.nl >

Elita

Elita is een koe van Italiaanse afkomst en groeit op Hollandse bodem op. Samen met de kudde speelt Elita buiten van april tot oktober. De krachtige voeding van Elita komt van eigen land.

Lees meer over Elita op datzegtgenoeg.nl >

Proefpakket aanvragen

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden om een van onze concepten in uw assortiment op te nemen? Of wilt u wellicht een proefpakket aanvragen om kennis te maken met de smaakvolle producten? Neem vrijblijvend contact met ons op