Veldhoven Kipproducten | Wollefoppenweg 65b, 2761 DJ Zevenhuizen | telefoon 010-4204350 | fax 010-4215144 | info@veldhovenkipproducten.nl

Feedback

Feedback

De drukke periode is weer achter de rug, nu nog een paar dagen voordat het nieuwe jaar begint. Een jaar waar wij graag weer voor uw klaar staan.

meer info over verbetering

De gezellige Kerst periode breekt weer aan

De gezellige Kerst periode breekt weer aan

Het aftellen is begonnen, wij gaan de gezellige drukke kerst periode weer in.  Uiteraard hebben wij weer de beste kalkoenen van het land in huis. Wij importeren & selecteren ons kalkoenen zelf rechtstreeks vanaf de slachterij in Frankrijk. Dit betekend voor u, kersverse kalkoenen voor een scherpe prijs. Onze kalkoenen zijn per stuk te bestellen en worden elke dag vers geleverd.

Meer info? Kijk snel verder

Tante Door Pak

Promo dag met Tante Door Meiden

Wij zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst het Tante Door pak, een super leuk kippenpak, en een echte eyecatcher. Het pak is een extra toevoeging voor een geweldige dag. Denk daarbij aan een opening, jubileum, of een start voor het nieuwe seizoen

Meer info? Lees meer

Geslaagd succes

Slavakto 2015

De Slavakto 2015 wat was het een groot succes. Wij hebben u onze nieuwe product lijnen gepresenteerd. Zo veel leuke enthousiaste reacties mogen ontvangen. 

Lees meer over de nieuwe lijnen

Waarborging van het Tante Door Concept

Certificaat Tante Door Tessa

Om te blijven innoveren en uw vertrouwen in ons te behouden, heeft Veldhoven Kipproducten het Tante Door concept laten waarborgen. Tijdens de controle door Verin,  een onafhankelijk geaccrediteerd certificeringsbureau, zijn wij 100% geslaagd voor de certificering. Met trots namen wij vandaag het certificaat in ontvangst en zetten wij als Tante Door concept weer een grote stap vooruit!

Waarom laten waarborgen?

Vergeet u het niet?

Beurs veldhoven kipproducten

Volgende week gaat het gebeuren 21,22 en 23 september in de jaarbeurs in Utrecht, de Slavakto. Veldhoven Kipproducten gaat u verassen met iets ''nieuws'' in de markt. Wilt u zich ook onderscheiden op de markt? Kom dan langs op de beurs.

Lees hier meer over de beurs

Een uitgebreid assortiment kipproducten

Een uitgebreid
assortiment kipproducten

Bekijk het assortiment >