Veldhoven Kipproducten | Wollefoppenweg 65b, 2761 DJ Zevenhuizen | telefoon 010-4204350 | fax 010-4215144 | info@veldhovenkipproducten.nl

Continue aandacht en controle voor topkwaliteit

Veldhoven Kipproducten werkt volgens de strengste kwaliteitseisen. Wij controleren voortdurend onze materialen en eindproducten. Onze bedrijfsruimtes voldoen aan alle eisen die de wet stelt en ook onze medewerkers zijn gecertificeerd volgens de laatste normen.

HACCP

Onze HACCP-certificatie is een bewijs van de kwaliteit die we leveren. Onze werkruimtes, werkwijze en productiemethoden voldoen aan de zwaarste eisen op het gebied van hygiëne. Kwaliteitsbewaking heeft bij ons dagelijks de hoogste prioriteit.

EG-productienummer

Veldhoven Kipproducten is in het bezit van een EG-productienummer. Een logisch bewijs dat wij een betrouwbare leverancier zijn van al uw producten.

Halal producten

Ons assortiment Halal-producten bieden wij conform Halal-eisen aan. Daarom werken we voor deze producten uitsluitend met Halal-gecertificeerde leveranciers.

Aangesloten bij WSK

Veldhoven Kipproducten is aangesloten bij de WSK (Westelijke Slagers Kombinatie). Dit is de coöperatieve vereniging voor zelfstandige slagers in Noord- en Zuid-Holland en directe omgeving. Door bundeling van krachten leveren de aangesloten leden een constant hoogwaardig product. Lees hier meer over WSK.

Dagelijks vers geleverd door heel Nederland

Dagelijks vers geleverd
door heel Nederland

Lees meer over ons bedrijf >