Veldhoven Kipproducten | Wollefoppenweg 65b, 2761 DJ Zevenhuizen | telefoon 010-4204350 | fax 010-4215144 | info@veldhovenkipproducten.nl

Al 75 jaar zijn wij een professionele kipsnijderij

Wij zijn letterlijk opgegroeid tussen de kippen. Onze grootmoeder startte in 1938 een melkhandel en onze vaders bouwden dit uit tot een ambachtelijke kipsnijderij. Al 75 jaar werken wij met hart en ziel. ‘Ons hart klopt voor kip, dat zeg genoeg’.

Van melkhandel tot poeliersbedrijf

In 1938 startte Willem en Helena Veldhoven een melkhandel, waarmee zij, aan de deur met paard en wagen, kaas, boter en eieren verkochten. In de jaren zeventig kwam hier ook kip bij en groeide het bedrijf uit tot een poeliersbedrijf. Er werd geleverd aan zowel de klanten aan de deur als de slagers in de buurt.

Steeds meer focus op kip

Onder leiding van de zonen Wim Veldhoven en Arno Veldhoven werd de focus steeds meer op kip en aanverwante producten gelegd. Vanuit de geheel nieuwe productiehal in Nootdorp werden de kipproducten voornamelijk verwerkt voor de export. De kip ging naar landen als Rusland, China en Engeland.

Nieuwe generatie aan het roer

In 2005 verhuisde het bedrijf vanuit Nootdorp naar Zevenhuizen. Op deze locatie is de nieuwe generatie bestuurders aan het roer gekomen. Sinds 2011 zijn Willem, Marc en Rick Veldhoven de derde generatie directieleden en zij sturen nu zo’n 80 medewerkers aan. Door hun onderscheidende aanpak groeit het bedrijf flink. Met deze koerswijziging laten ze zien de goede strategie te hebben gekozen.

Ons hart klopt voor kip, dat zegt genoeg

'Ons hart klopt voor kip,
dat zegt genoeg'

Een uitgebreid assortiment kipproducten

Een uitgebreid
assortiment kipproducten

Bekijk het assortiment >