Veldhoven Kipproducten | Wollefoppenweg 65b, 2761 DJ Zevenhuizen | telefoon 010-4204350 | fax 010-4215144 | info@veldhovenkipproducten.nl

  • Home
  • Onze kernwaarden

Kwaliteit en maatwerk staan bij ons centraal

Onze ambachtelijke kipsnijderij bestaat al 75 jaar. Ons hart ligt letterlijk bij kip. Met veel passie en enthousiasme zijn wij dagelijks met ons ambacht bezig. Kwaliteit en continue aandacht voor onze producten zijn van het grootste belang en verliezen wij niet uit het oog.

Onderscheidende aanpak

Continuïteit, flexibiliteit, servicegericht en maatwerk zijn belangrijke kernwaarden van ons bedrijf. Middels de levering van maatwerk onderscheiden wij ons in de markt, maar hiermee onderscheiden ook onze klanten zich in de markt. Onze producten worden dagelijks vers geleverd. Bestellingen kunnen 24 uur per dag aan ons worden door gegeven. Snelheid en flexibiliteit zijn hiervoor van belang om goed en snel te kunnen schakelen. Wij leveren onze producten met eigen chauffeurs en eigen vrachtwagens door heel Nederland.

Onze kip: Tante Door

De markt en eindgebruiker worden steeds bewuster. Ook hierin denken wij graag mee met onze klant en innoveren wij met nieuwe producten, zoals Tante Door. Maar ook intern proberen wij ons steentje bij te dragen waar wij kunnen. Zo wordt bijvoorbeeld al ons drukwerk geproduceerd op FSC-papier.

Ons hart klopt voor kip, dat zegt genoeg

'Ons hart klopt voor kip,
dat zegt genoeg'

Wilt u saté met 3, 4 of 5 stukjes?

Wilt u saté met 3, 4 of 5 stukjes?

Bel onze afdeling verkoop en plaats uw bestelling >