Veldhoven Kipproducten | Wollefoppenweg 65b, 2761 DJ Zevenhuizen | telefoon 010-4204350 | fax 010-4215144 | info@veldhovenkipproducten.nl

De mensen achter Veldhoven Kipproducten

Veldhoven Kipproducten is een ambachtelijke uitsnijderij gespecialiseerd in de verwerking van kip, kalkoen, wild en Frans gevogelte. In de verwerking wordt er bijna niet machinaal gewerkt. ‘Wij kiezen bewust voor een ambachtelijke verwerking. Hiermee onderscheiden wij ons in de markt’, zegt Rick Veldhoven, één van de directieleden.

Derde generatie aan het roer

Willem Veldhoven, Marc Veldhoven en Rick Veldhoven zijn de derde generatie aan het roer van Veldhoven Kipproducten. Sinds 2011 hebben zij het stokje overgenomen van hun vaders. “Wij hebben dit vak met de paplepel ingegoten gekregen”, aldus Willem Veldhoven. Grootmoeder en vaders waren van de oude stempel; hard werken en zorgen dat je je afspraken nakomt. Dat principe is nog altijd leidend in ons bedrijf en dat werpt zijn vruchten af. De drie jonge eigenaren zijn onderaan begonnen in het bedrijf en zijn zo alle onderdelen van het bedrijf langs gegaan. Marc Veldhoven: “Na school en in de vakanties werkten wij mee in het bedrijf, prikten saté, maakten schoon en leerden het vak vanaf de basis. Ook verdienden we zo het respect van de andere medewerkers”.

Onderscheidende aanpak leidt tot flinke groei

Wij kiezen er bewust voor om de bedrijfsvoering anders te doen dan de vorige generaties. De afgelopen jaren heeft dit geleid tot een flinke groei van ons bedrijf. “Wij hoeven niet de grootste speler in de markt te worden, maar willen wel de beste zijn”, aldus Rick Veldhoven. “En als je de beste bent, word je misschien ook wel de grootste”, voegt Willem Veldhoven eraan toe.