Veldhoven Kipproducten | Wollefoppenweg 65b, 2761 DJ Zevenhuizen | telefoon 010-4204350 | fax 010-4215144 | info@veldhovenkipproducten.nl

Eerlijke en kwalitatieve vleesproducten

De consument wordt steeds bewuster. Ze willen eerlijke en kwalitatieve producten met onderscheidende vleesproducten, zoals Tante Door, Elita en Doerak. Veldhoven Kipproducten biedt de klant deze eerlijke producten. Hiermee kan onze klant aan de toenemende vraag van de eindgebruiker voldoen en onderscheidt zich in de markt.

Uitgebreid assortiment gemaksproducten

Vandaag de dag wil de consument gemak. Gezondheid en bewust eten spelen een steeds grotere rol en ook gemak wordt hierbij een steeds belangrijkere factor. Door een uitgebreid assortiment in convenience producten, zoals heerlijke maaltijden, kant-en-klare barbecuepakketten, schnitzels en snacks, soepen en gerookte artikelen, voldoen wij aan deze vraag vanuit de markt. En ook onze eigen klanten kiezen voor gemak. Door een uitgebreid en divers aanbod zijn wij uw ideale partner voor het one-stop-shopping principe. Een betrouwbare leverancier voor dagelijks verse levering.

Bestel een proefpakket

Nieuwsgierig naar onze producten?

Bestel een proefpakket >

Een uitgebreid assortiment kipproducten

Een uitgebreid
assortiment kipproducten

Bekijk het assortiment >