Veldhoven Kipproducten | Wollefoppenweg 65b, 2761 DJ Zevenhuizen | telefoon 010-4204350 | fax 010-4215144 | info@veldhovenkipproducten.nl

Ons hart klopt voor kip, dat zegt genoeg!

Al 75 jaar zijn wij een professionele kipsnijderij. Voortdurend op zoek naar vernieuwing en altijd bezig met onze kwaliteit. Wij controleren continu onze werkwijze en onze eindproducten.

Veldhoven Kipproducten | Ons bedrijf

Ambachtelijk verwerken van kip

Wij kiezen bewust voor een ambachtelijke manier van het verwerken van onze producten. Juist door deze onderscheidende aanpak kiezen klanten voor ons. Wij leveren maatwerk en kunnen aan de specifieke wensen van de klant voldoen. Drie of vier stukjes kip aan uw satéstokje? Geen probleem, u zegt het maar.

Vakmensen

Wij werken met vaste leveranciers en slachterijen. Dagelijks versnijden onze ervaren medewerkers direct het aangeleverde vlees op maat voor onze klanten. Vaste medewerkers werken op vaste werkplekken met grote professionaliteit aan de verwerking van kip, kalkoen, wild en Frans gevogelte. Uiteraard volkomen hygiënisch en conform de certificering en eisen van de wet. Onze medewerkers verstaan hun vak en weten waar ze mee bezig zijn.

Al 75 jaar werken wij met hart en ziel. ‘Ons hart klopt voor kip, dat zegt genoeg’.

Een uitgebreid assortiment kipproducten

Een uitgebreid
assortiment kipproducten

Bekijk het assortiment >